Komora garownicza - garownia

Oferujemy profesjonalne komory garownicze – niezbędne wyposażenie każdej piekarni. Komora garownicza służy do zapewnienia idealnych warunków do prawidłowego rozrostu ciasta. Garownia zapewnia optymalne warunki wilgotnościowe, temperaturę oraz cyrkulację powietrza. Dlatego też jest niezwykle istotnym urządzeniem w każdej piekarni. W ofercie Crispan Polska znajdziecie Państwo profesjonalne komory garownicze fermentacji zwykłej lub kontrolowanej. Komora garownicza fermentacji kontrolowanej, poza podstawowymi zaletami, umożliwia zatrzymanie procesu fermentacji na czas do 72 godzin oraz jego wznowienie w dowolnym momencie. Pozwala to na dokładną kontrolę procesu produkcji oraz dostosowanie do aktualnych potrzeb.

Profesjonalne wyposażenie w komory garownicze i kompleksowa obsługa

Crispan to nie tylko najnowocześniejsze garownie i wyposażenie piekarni lub cukierni. W ramach współpracy oferujemy Państwu profesjonalną obsługę i serwis całego sprzętu, dostępny 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu.